Super Sunday op HVW!
18-5-2019  | 

Zondag staan drie beslissende thuiswedstrijden en een beslissende uitwedstrijd op het programma. We starten met de kampioenswedstrijd van Dames 3. Daana speelt Dames 1 als koploper tegen nummer 2 Etten-Leur. En als klapstuk morgen kan ons Heren 1 bij winst op Dopie de promotie naar de 2e klasse binnenslepen. Tenslotte speelt ons Veterinnenteam op Craeyenhout om promotie naar de 1e klasse. 


Op ons terras wordt het ongetwijfeld een mooi feestje met drie spannende wedstrijden! De teams kunnen alle support gebruiken, dus kom zondag naar De Hoge Bomen voor Super Sunday!


Sterk seizoen voor Heren 1

Heren 1 maakt een sterk seizoen door. Onder leiding van de nieuwe coach Matthieu de Jong is een sterk collectief ontstaan dat moeilijk te verslaan is en dat ook mooi en aanvallend hockey speelt. Zondag komt Dopie H1 uit Delft op bezoek. Bij winst is de promotie naar de 2e klasse een feit en zullen we natuurlijk met elkaar een klein feestje bouwen! De wedstrijd start om 14.45 uur. 


Trotse kopler Dames 1

Dames 1 is de trotse koploper van de 2e klasse. Na de winterstop werd de nummer 5 positie na een sterke reeks wedstrijden ingeruild voor de 1e plaats. Met nog drie wedstrijden te gaan is de voorsprong op nummer 2 Etten-Leur 1 punt. En komende zondag komt deze concurrent naar de Hoge Bomen om de strijd om de koppositie met ons Dames 1 aan te gaan. Coach Daniel Hulkenberg en zijn speelsters rekenen op veel publiek! De wedstrijd start om 12.45 uur.


Dames 3 soeverein aan kop

Komende zondag starten we op HV Westland met een echte kampioenswedstrijd. Dames 3 draait een uitstekend seizoen en staat soeverein bovenaan in de ranglijst. Zondag kunnen de dames tegen HDM de kroon op het seizoen zetten. Bij winst is het kampioenschap en een daarbij horend klein spontaan feestje een feit. De wedstrijd start om 10.45 uur.


Veterinnen stomen door naar 1e klasse

De Veterinnen zijn vorig jaar kampioen geworden in de 3e klasse en kunnen dit jaar weer promoveren. Dat betekent dat er in twee jaar tijd van de 3e naar de 1e klasse gepromoveerd wordt. Wat een prestatie! Komende zondag spelen de dames op Craeyenhout en kan bij winst is de promotie binnen. Dames veel succes! 


terug naar vorige scherm












Quick Links

Agenda
22-4-2024 Coachgesprekken MO18
23-4-2024 Coachgesprekken MO16
24-4-2024 Bestuursvergadering
25-4-2024 TC Junioren Vergadering
Hele agenda
Hoofdsponsoren