Bericht van overlijden
4-6-2019  | 
Met verslagenheid hebben wij kennis moeten nemen dat Marien de Hoog afgelopen zaterdag is overleden op 60-jarige leeftijd.

Marien is jarenlang betrokken geweest bij onze vereniging. Dit begon in de jeugd bij zijn kinderen Timme en Sanne. Later heeft Marien diverse jaren de functie van manager bij Heren 1 bekleed. Het team ontzorgen, spelers aanspreken op hun verantwoordelijkheden, maar ook af en toe dat ene grapje om spelers even te laten ontspannen. Dat was Marien. Zondagochtend eerst wielrennen met zijn wielrenmaten, om vervolgens 's-middags klaar te staan voor Heren 1. En altijd de wil om te winnen. Marien, de sportman in hart en nieren. 

Na zijn afscheid als manager van Heren 1 enkele jaren geleden was Marien nog regelmatig langs de lijn te vinden als supporter. We herinneren Marien als een warme, hartelijke en zeer sportieve man en zijn dankbaar dat we Marien hebben mogen kennen. Maar vandaag huilt ons blauw-witte hart.

Wij wensen Petra, Sanne en Michiel, Timme en iedereen die Marien in zijn of haar hart draagt heel veel sterkte in de komende lastige periode die gaat komen. 

Maarten van der Starre
Voorzitter HV Westland








Bijlage: Marien kaart binnenzijde.jpg

terug naar vorige scherm












Quick Links

Agenda
22-4-2024 Coachgesprekken MO18
23-4-2024 Coachgesprekken MO16
24-4-2024 Bestuursvergadering
25-4-2024 TC Junioren Vergadering
Hele agenda
Hoofdsponsoren