JB1 KAMPIOEN
20-5-2017  |
Na een spannende wedstrijd tegen de enig overgebleven concurrent Schiedam kon Westland JB1 vanmiddag de champagne laten knallen. Schiedam was duidelijk niet gekomen om de punten in het Westland te laten. Maar ook Westland wilde kost wat kost op eigen veld kampioen worden. Gevolg was dat de vele toeschouwers een partij zagen met veel strijd van beide kanten. Bij de rust was de stand 1-1 en daarmee was Westland virtueel kampioen. Na rust wist Westland tot twee maal toe op voorsprong te komen. Schiedam toonde echter veerkracht en kon tot twee maal toe ook de gelijkmaker scoren. Eindstand 3-3 en dus Westland JB1 KAMPIOEN! Dane, Stijn, Thomas (2x), Pepijn, Edgar, Jens, Daniël, Mick, Daan, Sjoerd, Auke en Jip gefeliciteerd! Coaches Ron en Maarten en Trainers Franklin en Rinco gefeliciteerd!