Contactgegevens en routebeschrijving
Huisnr. 2
Postcode 2671 NZ
Naaldwijk

Ben je op zoek naar contactgegevens van de wedstrijdsecretariaten, ledenadministratie, bestuur, commissieleden, lijncoördinatoren of de verenigingsmanager?
Kijk dan in het hoofdmenu onder HV Westland, submenu 'organisatie'.

Op zoek naar emailadressen van de begeleiding van een bepaald team?
Kijk dan bij Quick links en selecteer een team.

Op zoek naar telefoonnummers van scheidsrechters?
Log in op de website bij MIJN HVW. Daar vind je de telefoonnummers van de scheidsrechters en hun kaartnummer.
Om je fluitbeurt af te kopen, kijk je in de scheidsrechterspoule in submenu 'Rent-a-scheids' onder hoofdmenu Senioren.

Club van 100: [email protected]
Damesclub: [email protected]

Tenue Shirt kobaltblauw met witte kraag , kobaltblauwe broek/rok, witte kousen met kobaltblauw logo
Aantal zandvelden 0
Aantal watervelden 1
Aantal semiwatervelden 2
Aantal grasvelden 0
Route Per auto
Vanuit Rotterdam, via A20 richting Naaldwijk:
einde A20 op kruispunt Westerlee linksaf richting 's Gravenzande. U rijdt de Galgeweg op. De eerste rotonde naar rechts en u arriveert bij het parkeerterrein van het sportpark. U parkeert daar uw auto; niet doorrijden tot het clubhuis.

Vanuit Den Haag, via Poeldijk, via N213 richting Poeldijk en Naaldwijk: Rechtdoor blijven rijden tot de tweede afslag Naaldwijk (voorbij bloemenveiling). Rechtsaf Kruisbroekweg in. Bij de tweede rotonde linksaf. U rijdt op de Galgeweg. Vervolgens eerste rotonde links. U arriveert bij het parkeerterrein van het sportpark. U parkeert daar uw auto; niet doorrijden tot het clubhuis.

Vanuit Amsterdam en Utrecht:
A4 volgen richting Den Haag-Zuid, Rijswijk en Hoek van Holland. Daarna N211 richting Hoek van Holland, bij eerste grote kruispunt links afslaan, N222 richting Honselersdijk/Naaldwijk. Weg afrijden (halverwege rotonde) tot aan T-kruising (Bloemenveiling), dan linksaf, N222 richting Naaldwijk, langs de bloemenveiling en bij het volgende kruispunt rechtdoor Kruisbroekweg in. Op de Kruisbroekweg de tweede rotonde linksaf. U rijdt op de Galgeweg. Vervolgens eerste rotonde links. U arriveert bij het parkeerterrein van het sportpark. U parkeert daar uw auto; niet doorrijden tot het clubhuis.

Per openbaar vervoer
per bus naar Naaldwijk, halte Proefstation. Zuidweg inlopen tot aan sportpark.

19-11-2017 Thé Dansant!
22-11-2017 Informatie JJ van 3-tal naar 6