Jongste Jeugd | 21-5-2018
Vandaag is het RijkZwaan Ik hou van Holland toernooi voor E-teams bij HV Westland.
Met dank aan een aantal enthousiaste vrijwilligers en hoofdsponsor RijkZwaan, en het fantastische weer, belooft het een fantastische dag te worden. Er
Jongste Jeugd | 15-5-2018
Speciaal voor kids van 4 of 5 jaar oud op speelse wijze leren bewegen. Op een leuke wijze kennis maken met hockey. Plezier is de basis. Fun is altijd de key!
Meer info?

Bestuur | 14-5-2018
Wat een machtig seizoen van onze veteranen! Met overtuiging werd afgelopen zondag Cartouche van de mat gespeeld. Terwijl de mannen op het terras nog stonden na te genieten van deze overwinning kwam de uitslag van de andere velden door. Enig
Bestuur | 22-4-2018
Wat een geweldig seizoen voor onze Veterinnen. Met nog 4 wedstrijden te spelen met 51 punten uit 17 wedstrijden kampioen worden. Wie kan dat zeggen? Geweldig team, geweldige sfeer, gewoon geweldig goed!
Algemeen | 19-4-2018
Met plezier stellen wij u het misschien wel gezelligste team van HV Westland voor: MC2! En wat gaaf dat dit topteam al dit hele seizoen door drie prachtige bedrijven gesponsord wordt. Ook die stellen we graag aan u voor.

Op zoek naar oudere nieuwsberichten? Ga naar het nieuwsarchief.

23-5-2018 Evaluatiegesprekken Jongste Je
25-5-2018 Evaluatiegesprekken Jongste Je