Informatie over HV Westland
Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Cashless HVW (1)
 Zaalhockey (1)

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Cashless HVW
Cashless betalen bij HVW 

Sinds kort hebben wij een nieuw kassa systeem in het Clubhuis, deze is geleverd door Twelve. Het is een simpel en gebruiksvriendelijk zgn "cashless systeem. De ervaring met het nieuwe systeem is positief. Met de introductie van het nieuwe kassa systeem introduceren wij ook de Twelve Clubcard. Met deze pas kun je vanaf nu nog makkelijker afrekenen aan de bar.


De Twelve Clubcard heeft enkele belangrijke voordelen: je hoeft geen geld meer mee te nemen naar de club, je hebt overzicht en controle over je baruitgaven (of die van je kind).

Afrekenen aan de bar kan op drie manieren:

• Met je 'gewone' PIN-pas;
• Met je digitale PIN-pas op je smartphone via Apple Pay of Google Pay;
• Met de Clubcard (met voldoende saldo).


Het ‘opladen’ van de Clubcard kan:

• Thuis met iDEAL via www.mijnkniponline.nl (minimaal 10 euro): je hebt een aparte mail ontvangen met je inlognaam (uitleg verderop in deze mail)
• In de kantine aan de bar met je eigen bank PIN-pas (elk bedrag)
• Via de KNIP app, door je pas en rekening te koppelen aan de app.

Hieronder vind je antwoord op de meeste vragen rondom de Clubcard:


Hoe werkt betalen met de Clubcard?
Voor de administratieve afhandeling hebben wij een overeenkomst gesloten met Twelve.Zij zijn leverancier van ons nieuwe kassasysteem in de kantine en beheren de BackOfficevan de betaalfunctie van de Clubcard

De Clubcard is een veelzijdig betaalmiddel dat je het nodige gemak en voordeel oplevert. Met deze persoonlijke ledenkaart kun je bij ons aan de bar afrekenen. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met je persoonsgegevens. Deze worden in geen geval aan anderen verstrekt. 

Bij een Clubcard betaling heb je geen pincode nodig. Om af te rekenen wordt de Clubcard op de kaartlezer gelegd, dat is alles. Als er onvoldoende saldo op de kaart staat kan de betaling omgezet worden in een PIN betaling.


Hoe activeer ik mijn Clubcard?
Voor je met de Twelve Clubcard kan betalen, dien je de Twelve Clubcard te activeren door deze op te waarderen met een saldo. Je Clubcard is gereed voor gebruik zodra er saldo op staat.


Hoe kan ik saldo laden op mijn Clubcard?
Dat kan aan de bar in de kantine, via de KNIP app of via internet (iDEAL). In het eerste geval betaal je met je PIN-pas en wordt het bedrag direct op je Clublcard gezet. Om je Twelve Clubcard via internet op te laden ga je naar www.mijnkniponline.nl te bereiken, en log je in op je persoonlijke pagina. Om veiligheidsredenen heb je een loginnaam en wachtwoord nodig die je in een aparte e-mail ontvangt. Met iDEAL moet het op te waarderen bedrag minimaal 10 euro en maximaal 200 euro zijn.


Kan ik met mijn Clubcard ook ergens anders betalen?
Nee, met het tegoed op je Clubcard kan alleen bij onze hockeyvereniging worden afgerekend.


Kan er saldo worden teruggestort of uitgekeerd?
Saldo wat op de Twelve Clubcard staat kan alleen worden teruggestort op een bankrekening bij beëindiging van het lidmaatschap. Stuur een e-mail naar [email protected] met al je gegevens, pasnummer en banknummer. 


Hoe weet ik wat mijn actuele saldo is?
Bij het afrekenen wordt het actuele saldo op het LCD-scherm/klantendisplay aan de klantkant getoond.  Je kunt ook om een bonnetje vragen. Op de bon staan de consumpties en het actuele saldo. Je kunt degene achter de bar ook vragen om op "Saldo” te drukken en de pas op de paslezer leggen. Het saldo wordt dan getoond.

Een andere mogelijkheid is inloggen op www.mijnkniponline.nlDeze site is te bereiken via elke mobiele telefoon, tablet of computer. Op deze site kan je je saldo en gebruikte consumpties inzien, gegevens wijzigen en je pas opwaarderen middels iDEAL. Bovendien is het mogelijk om:

• Rekeningen te koppelen, d.w.z. dat b.v. alle gezinsleden vanuit dezelfde rekening betalen;
• Log-ins koppelen, de rekeningen blijven apart maar de bestedingen kunnen wel worden ingezien vanuit 1 log-in  (misschien handig als je wilt weten wat je kinderen zoal aan de bar kopen).

Als je een of beide opties wilt activeren, graag een mail met wens en de betreffende pasnummers naar: [email protected]


Wat doe ik als ik het niet eens ben met een saldo-afboeking?
Het is mogelijk om een transactie te corrigeren. Dit kan alleen gebeuren door de penningmeester. Stuur een e-mail met je gegevens en je vraag naar: [email protected]


Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?
Na inloggen op www.mijnkniponline.nl kun je onder de menuoptie ‘Instellingen en ‘Mijn gegevens’ je gegevens wijzigen.


Ik heb geen e-mail met inlognaam ontvangen, wat moet ik doen?

Per e-mail ontvangt u de benodigde inloggegevens. Indien u geen gegevens heeft ontvangen, of uw e-mailadres niet bekend is bij de club, stuur dan een e-mail naar [email protected].


Wat moet ik doen bij diefstal of vermissing en ben ik dan mijn saldo kwijt?
Blokkeer je Clubcard zo snel mogelijk. Na inloggen op www.mijnkniponline. kan je onder de menuoptie ‘Blokkeren meteen de desbetreffende Clubcard blokkeren. Het saldo blijft gewoon op de server staan maar snel blokkeren is wel van belang omdat de vinder misbruik zou kunnen maken van je Clubcard.


Wat moet ik doen indien mijn Clubcard niet werkt?
In dat geval stuur je een email naar [email protected].


Hoe kom ik aan een nieuwe Clubcard?
Een nieuw pas kan aangevraagd worden bij [email protected]. De nieuwe pas zal automatisch worden geactiveerd. Ook kunt u een Twelve Clubcard afhalen op zaterdagen bij onze gastvrouwen.


Kunnen niet-leden (bijvoorbeeld ouders) ook een Clubcard aanvragen?

Ja dat kan d.m.v. een verzoek per email naar [email protected].De aanvraag zal vervolgens door het bestuur worden beoordeeld.

 

Hoe zit het met de Clubcard voor minderjarige leden?

Voor ouders/verzorgers van minderjarige leden bestaat de mogelijkheid om het saldobeheer over de Clubcard voor hun kind te voeren. Hiermee kun je de uitgaven limiteren.


Is er een Clubcard voor teams?

Ja. Het is mogelijk een Team-Clubcard aan te vragen. Per team kan er een kaart worden aangevraagd, waarbij onderling het beheer en saldo dient te worden geregeld. De kosten van een Team-Clubcard bedragen € 5,-. Voor aanvragen svp een email naar [email protected] met daarbij de contactgegevens/naam van de contactpersoon voor het team.


 
Quick Links

Agenda
30-11-2022 Algemene Ledenvergadering
6-12-2022 Bestuursvergadering
9-12-2022 Wintersluiting HVW
13-12-2022 Evaluatie barteam zondag
Hele agenda
Hoofdsponsoren