Het nieuwe tenue | Info voor leden
13-7-2019  |

We gaan allemaal om!

Nog even wachten en dan is het zover. Zoals het er nu naar uitziet, zijn onze gloednieuwe tenues rond de 3e week augustus klaar. Een compleet nieuw HV Westlandtenue (shirt, broek/rok, sokken) tegen betaling van een klein bedrag (€38 voor senioren en €33 voor junioren) en tegen inlevering van je oude HVW-shirt, die we uiteindelijk aan een goed doel schenken.

Wat betekent dit voor jou?

• Vanaf dit seizoen zijn wij één vereniging met één uitstraling naar buiten voor de komende vier jaar;
  • Tenues gaan in kwaliteit omhoog, betere ventilatie en geen kleurverschillen tussen tops en bottoms;
  • Uiterlijk 4e week juli gaan we het omruilschema communiceren;
  • Afhalen/passen eind augustus/begin september bij Sport2000 Naaldwijk.

Wat kan er nog meer?

• De aanschaf van een HVW-trainingspak los of als team (één model, de HVW standaard met daarnaast diverse kleuropties);
  • Er komt een standaard uitshirt beschikbaar;
  • We bieden een standaard trainingsshirt;
  • En om het compleet te maken en alles te verpakken hebben we ook nog een mooie hockeytas in de aanbieding.

Mogelijkheden buiten de standaard om zijn bespreekbaar in overleg met de sponsorcommissie en Sport2000 Naaldwijk. Onder het kopje sponsors vind je de actuele informatie over (team-)sponsoring. Sport2000 Naaldwijk en de sponsorcommissie van HV Westland bereik je via de onderstaande emailadressen:

Bijlage: flyer-shirt.jpg

16-12-2019 Trimmers HVW 4 - HDS 1