Commissie Sportiviteit & Respect bij HVW!
3-9-2019  | 
Hockey Vereniging Westland heeft sportiviteit en respect hoog in het vaandel. We vinden het van groot belang dat iedereen met een goed gevoel en plezier kan hockeyen, zich op onze club welkom voelt en zichzelf kan zijn. 

Samen met alle leden, coaches, trainers, scheidsrechters, vrijwilligers, ouders en supporters willen we werken aan een positieve en opbouwende manier om HVW sportief en respectvol te houden. Deze doelstelling , opgenomen in het "Convenant Sportiviteit en Respect” hebben we samen met 16 van de ons omringende clubs ondertekend. Dit convenant en de clubs die dit ondertekend hebben is te zien in ons clubhuis aan de muur naast de bar.

De Commissie Sportiviteit & Respect is binnen HVW in 2019 in het leven geroepen om deze doelstellingen uit te dragen. Hierbij gaat het om het versterken van de fatsoensnormen binnen de vereniging en het op een respectvolle manier omgaan met elkaar en onze spullen. Commissie Sportiviteit & Respect heeft voor dit seizoen verschillende doelstellingen en initiatieven in de planning staan, zoals de campagne taalgebruik en de HVW blauwe kaart. 

De belangrijkste boodschap die we onze leden willen meegeven is ’SAMEN MAKEN WE HET LEUK!’. Heb je als coach, ouder of speler goede ideeën of vragen op dit gebied neem dan contact op met 1 van de leden van de commissie Sportiviteit & Respect (Sam Dekker, Marléne Doorneveld of Arjan van Leur) via [email protected]

Samen maken we het leuk!


Bijlage: Convenant SR HVW Gedragsregels(1).pdf

terug naar vorige scherm












Quick Links

Agenda
19-4-2024 Clinic Herman Broerenschool
22-4-2024 Coachgesprekken MO18
23-4-2024 Coachgesprekken MO16
24-4-2024 Bestuursvergadering
Hele agenda
Hoofdsponsoren