All Together Box voor HVW
13-10-2019  | 

Naar aanleiding van "coming out dag”  kreeg Hockey Vereniging Westland als trouwe "supporter” van de John Blankenstein Foundation vandaag bezoek in de persoon van Karin Blankenstein, initiatiefneemster van de John Blankenstein Foundation, en Peter Zuidgeest van Rabobank Westland. 


De John Blankenstein Foundation pleit al ruim 10 jaar voor het creëren van een veilig klimaat binnen de sport waarin het mogelijk is om jezelf te zijn en als jij er voor kiest, ook uit de kast te komen. 


In het licht hiervan overhandigde Karin Blankenstein de eerste "All together box”  aan de voorzitter van HVW Maarten van der Starre, en Sam Dekker van de Commissie "Sportiviteit en respect”. De box bevat aanvoerdersbanden ( direct in gebruik genomen door de aanvoerder van Heren 1!), regenboogarmbanden, een regenboogbal, regenboogvlag een aantal boeken mbt dit onderwerp geschreven door topsporters. 


Deze items zullen in de loop van het seizoen door de commissie Sportiviteit en Respect ingezet worden! Het samenstellen en beschikbaar stellen van deze boxen is mogelijk gemaakt door de Rabobank!


Dank Rabobank en John Blankenstein Foundation!


terug naar vorige scherm












Quick Links

Agenda
16-4-2024 Evaluatie JO9 en JO10
16-4-2024 Bestuursvergadering
17-4-2024 PVH-MD
17-4-2024 Evaluatie MO10
Hele agenda
Hoofdsponsoren