Aanleg waterveld op veld 3 gaat door
24-5-2020  | 
Het is definitief! Afgelopen week heeft de gemeente Westland opdracht gegeven aan aannemer CSC om op ons veld 3 een waterveld aan te leggen. Berichtgeving in het AD (editie Westland) deze week bracht jullie misschien nog in verwarring. Maar we kunnen met blijdschap melden dat we vanaf komend seizoen op veld 3 ook op een fantastisch waterveld hockeyen.  

Zelfde mat als op veld 1
Samen met onze stichting (SSHVW) hebben we ons hard gemaakt voor aanleg van een waterveld. Vooral omdat het perfect past in de ontwikkeling die we ons voor ogen hebben. De aanleg van het veld wordt door de gemeente Westland voor haar rekening genomen. De sproei-installatie wordt in opdracht van onze stichting aangelegd. De mat voor veld 3 is de vernieuwde versie van de mat van Greenfield die ook op ons veld 1 ligt en krijgt ook dezelfde kleur groen. Speciaal voor onze G-hockeyers en jongste jeugd zal het veld voorzien worden van extra belijning voor twee halve velden. 

1 augustus klaar
Op 2 juni staat de eerste bouwvergadering gepland. Dan weten we de tijdsplanning voor de aanleg van het waterveld. Vooralsnog gaan we ervan uit dat de aannemer op 15 juni zal starten. In ieder geval dient het veld op 1 augustus klaar te zijn. In het nieuwe seizoen kunnen we dus starten op drie met water besproeide velden. Een nieuwe mijlpaal in de nog jonge historie van onze vereniging (HVW) en stichting (SSHVW).

Bestuur Hockeyvereniging Westland

Maarten van der Starre
Diana Hofland
Martin Tulen
Martin van Rijswijk
Wilbert Litjens





terug naar vorige scherm












Quick Links

Agenda
22-4-2024 Coachgesprekken MO18
23-4-2024 Coachgesprekken MO16
24-4-2024 Bestuursvergadering
25-4-2024 TC Junioren Vergadering
Hele agenda
Hoofdsponsoren