Coach Mathieu de Jong tekent bij tot 2023
1-6-2020  | 

Afgelopen week zette voorzitter Maarten van der Starre zijn handtekening naast die van Mathieu de Jong onder een contractverlenging tot 2023. Mathieu zal de komende jaren niet alleen coach van H1 zijn maar ook als technisch manager van de junioren-selectieteams aan de slag gaan. 


Heren 1

Mathieu voelt zich thuis bij HV Westland. Hij startte twee jaar geleden als hoofdcoach bij Heren 1 en in zijn eerste jaar promoveerde het team direct naar de 2e klasse. Verantwoordelijk bestuurslid HTZ Wilbert Litjens omschrijft hem als volgt: "Mathieu is een bijzonder gedreven coach die ook oog heeft voor sociale aspecten. Nadat hij als relatief onbekende onze vereniging binnenstapte, wist hij in no-time het vertrouwen van zowel de groep als het technisch kader te winnen. Echt heel bijzonder." 


Manager junioren-selectieteams

Als vereniging willen we graag verder vorm geven aan het opleiden van de eigen jeugd. Zowel voor breedte- als voor prestatiehockey is daarvoor al enige jaren geleden een plan uitgerold. Om Dames 1 (1e klasse) en Heren 1 stabiliteit in kwaliteit en kwantiteit te garanderen is voor ons het inpassen van eigen jeugd een must. Mathieu deelt die mening en is blij met de uitbreiding van zijn rol als technisch manager jeugdteams: "Fantastisch dat de vereniging mij de kans geeft juist in dat kader mij met de jeugd aan de slag te laten gaan. Met elkaar kunnen we de komende jaren de juiste stappen zetten.” 


Nieuw veld

Binnenkort wordt ons 3e veld door de gemeente Westland aangepast naar een waterveld, waarbij de eigen stichting van HV Westland de kosten van de sproei-installatie voor haar rekening neemt. Een mooie stap die ook past in de ontwikkeling om jeugd beter op te leiden. Ondanks dat vorig jaar de kans op een 4e veld op het laatste moment door de gemeenteraad werd afgeschoten blijven we ook daarover hoopvol. We weten dat binnen de gemeente Westland iedereen overtuigd is dat een 4e veld voor ons pure noodzaak is. Wij blijven vertrouwen houden in de moed en daadkracht van het college van B&W.


bestuur HV Westland


Maarten van der Starre 

Diana Hofland 

Wilbert Litjens

Martin van Rijswijk

Martin Tulen


terug naar vorige scherm
Quick Links

Agenda
8-9-2020 Nieuwe leden info avond
11-9-2020 Bitjes happen bij HVW
Hele agenda
Hoofdsponsoren