Willem Kauffman nieuwe trainer-coach dames 1
21-5-2021  | 
Willem Kauffmann is met ingang van het seizoen 2021-2022 de nieuwe trainer-coach van HV Westland Dames 1.

 

Willem volgt de huidige coach Rens Kauffmann op bij dames 1. Rens en Willem zijn overigens geen familie van elkaar maar hebben wel samen gewerkt bij De Ijssel.


Vertrek Rens Kauffmann

Na 2 seizoenen, die beide een grillig verloop kenden als gevolg van de invloed van het Corona-virus op de sport, heeft Rens aangegeven zijn werkzaamheden niet meer te kunnen combineren met zijn werk. Een gegeven dat wij beiden betreuren. De afgelopen 2 jaar is er, ondanks alle corona perikelen, sprake geweest van een fantastische samenwerking tussen het bestuur, dames 1 van HV Westland en Rens.

HV Westland is Rens dan ook zeer erkentelijk voor wat hij voor en met dames 1 in en ondanks de lastige Corona-periode heeft gedaan!


Aanstelling Willem Kauffmann


Willem is eigenlijk een "oude bekendeā€ van HV Westland. Willem heeft rond 2013 nog onze D-junioren en Jongste Jeugd getraind. Onze voorzitter Maarten van der Starre heeft altijd contact met Willem gehouden. Toen wij, nadat Rens had aangegeven te willen stoppen, vervolgens weer contact zochten met Willem om te vragen of hij wellicht in zijn netwerk nog wat geschikte kandidaten had, gaf hij aan wellicht zelf wel interesse te hebben. Vervolgens was alles redelijk snel beklonken en hebben wij een overeenkomst gesloten voor de seizoenen 2021/2022 en 2022/2023.


Wij zien in Willem met al zijn ervaring ( Assistent KZ Dames 1 , Hoofd Trainer/Coach bij de heren van De Ijssel en op het hoogste niveau in Frankrijk) de ideale persoon die Dames 1 zowel individueel als ook collectief op een hoger niveau kan brengen.


Wij danken nogmaals Rens voor alles wat hij voor en met dames 1 betekent heeft en wensen Willem heel veel succes bij HVW!!

Bestuur HV WestlandBijlage: willemkauffmann1(1).jpg

terug naar vorige scherm
Quick Links

Agenda
3-7-2021 Jongste Jeugd Dag Funkey en Co
3-7-2021 Jongste Jeugd Dag E en F teams
10-7-2021 HVW Vrijwilligers BBQ
13-7-2021 Bestuursvergadering
Hele agenda
Hoofdsponsoren