mogelijke hervatting zaalhockey na 14-1
12-1-2022  | 
Beste Coaches, Spelers en Ouders,

Gisteren ontvingen wij onderstaand bericht van de KNHB met betrekking tot aankomende persconferentie. Deze is door de TC Junioren gisteren reeds via mail gecommuniceerd.

Vooralsnog is er nog geen duidelijkheid hoe de coronamaatregelen er vanaf 15 januari uitzien. Deze worden immers pas vrijdag 14 januari bekend gemaakt. Mocht er versoepeld gaan worden en het zaalsporten weer hervat mag worden, en ook de zaalcompetities weer mogen, dan wordt dit direct gestart vanaf 15 januari

Wij willen jullie graag vragen om hier rekening mee te houden.

Ook willen wij jullie er nog op attenderen dat als je thuis speelt, ( en dit kan dus ook bijvoorbeeld in Rotterdam zijn), je ervoor moet zorgen dat je 2 scheidsrechters ( die alle 3 de wedstrijden fluiten) en zaalleiding hebt.

Zodra er meer bekend is, laten wij dit gelijk weten.

Met vriendelijke groet,

TC Junioren
HV Westland

------------------------------ ------------------------------ ------------------------------ ------------

Beste allemaal,

Ook wij zijn net als jullie in afwachting van de eerstvolgende persconferentie van de overheid waarop bekend gaat worden gemaakt hoe de coronamaatregelen er vanaf zaterdag 15 januari a.s. uitzien en of we de competities mogen gaan hervatten of niet. Wij zullen, zoals te doen gebruikelijk, weer zo snel mogelijk na de persconferentie bekend maken welke impact de besluiten hebben op het al dan niet hervatten van de competities én het opstarten van de midwintercompetities, waarvan een deel aanstaande zaterdag ook start.

We horen signalen dat de lockdown gaat worden verlengd maar ook dat er op sommige gebieden versoepeld gaat worden. Op dit moment is er echter nog niets bekend. Zoals eerderaangegeven worden de zaalcompetities direct hervat zodra het weer mogelijk is en dat kan dus betekenen dat er vanaf zaterdag alweer wordt gespeeld. Hou hier dus in planning van team, scheidsrechters etc. rekening mee.

Natuurlijk is het verre van ideaal dat de persconferentie zo kort op een eventuele herstart staat gepland. Daarop hebben we helaas geen invloed.

Zodra er meer duidelijkheid is, komen we direct bij jullie terug.

Met vriendelijke groet/ kind regards,

 

Afdeling Competitiezaken


terug naar vorige scherm
Quick Links

Agenda
31-1-2022 Trimmers 1 - Rijswijk 4
7-2-2022 Trimmers 2 - Waddinxveen 1
14-2-2022 Trimmers 1 - Kieviten 1
15-2-2022 Bestuursvergadering
Hele agenda
Hoofdsponsoren