Lustrumdiner 29 november
22-6-2024  | 
Misschien heb je het al voorbij zien komen in het Lustrum Journaal op 9 juni jl. Op vrijdag 29 november organiseert HV Westland een speciaal Lustrumdiner in de Grote Kerk in Naaldwijk. samen met 199 andere HV Westlanders kun je deze avond vanaf 17:00 genieten van een heerlijk 4-gangendiner, en dat dus in een locatie die je niet snel gaat vergeten.

 

Tijdens dit diner, waar alle drankjes inclusief zijn, vindt een veiling plaats met een aantal hele toffe kavels! Denk hierbij aan een gesigneerde groene trui uit de Tour de France van Jasper Philipsen, een rondvlucht boven het Westland met een privé-piloot of een jaar lang gratis Rehab schoenen! Met de opbrengst van deze veiling willen we het complete Lustrumjaar gaan financieren. Dit betekent dat je in 2025 nog veel meer evenementen als deze mag verwachten!

 

Natuurlijk wordt ook deze avond afgesloten met een knallend feest. Wat je precies mag verwachten laten we nog even in het midden. Maar wij zorgen voor de drank en de muziek. Jij hoeft alleen nog maar voor de dansjes en de dorst te zorgen.

 

Deelnemen aan dit evenement kan op 2 manieren


 

 1. De totale ervaring, van 17.00 - 01:00 bestaande uit:

  - Een borrel om 17:00
  - 4-gangendiner
  - Aanwezigheid bij de veiling
  - Aanwezigheid bij het feest
  - Onbeperkt drank (bier, wijn, fris en binnenlands gedestilleerd)

  Kosten: € 150,- per persoon (ook een complete tafel te boeken voor € 1.200 voor 8 personen.

 2. De feestervaring, van 21:30 - 01:00
  - Aanwezigheid bij het feest
  - Onbeperkt drank (bier, wijn, fris en binnenlands gedestilleerd)

  Kosten: € 50,- per persoon

 

Tickets kopen

Wil je dit festijn nou niet missen (wat we volledig kunnen begrijpen). Reserveer dan snel je tickets via onderstaande link. Vul het formulier in en ontvang spoedig erna een tikkie voor de betaling. Is de betaling voldaan, dan sta je officieel op de gastenlijst!

https://forms.gle/SqsvJcMK7cJqw4cn9

Wat kun je nog meer verwachten van het Lustrumjaar?

Wil je nou weten wat je nog meer kan verwachten de komende tijd? Check dan nog even het lustrumjournaal! Dat kan via onderstaande link:

HVW Lustrum Journaal


Lustrumteam HVW
[email protected]

terug naar vorige scherm
Quick Links

Agenda
15-10-2024 AED/reanimatie
Hele agenda
Hoofdsponsoren