zaterdag 5 mei 2018
Alle uitwedstrijden van vandaag zijn afgelast
- Thuis Jongens F1 HGC JF2
Datum bekendmaking teamindelingen gewijzigd
15-6-2017  |
In tegenstelling tot wat wij eerder gecommuniceerd hebben, zal de teamindeling voor de selectieteams in de A- en B-lijn en de breedteteams in de C- en D-lijn niet op vrijdag 16 respectievelijk zaterdag 17 juni maar op maandag 19 juni a.s. bekend gemaakt worden.

De reden hiervan is dat wij in een aantal lijnen intern nog onvoldoende duidelijkheid hebben om tot een weloverwogen beslissing te komen.

Ook het gegeven dat wij er zondag a.s. met alle teams een TOP middag zonder teleurstellingen van willen maken en onze kampioenen in een fantastische sfeer willen huldigen, heeft eveneens een rol gespeeld bij het nemen van deze beslissing.

De indelingen van de selectieteams in de C- en D-lijn wordt vrijdag 23 juni a.s. bekend gemaakt.

21-4-2018 Open training!
14-5-2018 Evaluatiegesprekken M8E teams