Bericht van overlijden
1-12-2018  | 

Bericht van overlijden

 

Netty van der Wel

Lid van verdienste HV Westland

 

Wij zijn bedroefd u te moeten melden dat afgelopen donderdag ons lid van verdienste, Netty van der Wel, is overleden.  Netty was tot het laatst toe actief binnen onze vereniging. Ze mocht 57 jaar worden.

 

Veel HVW’ers kennen Netty als de moeder van Dames 1-speelsters Babette en Fleur. Al vanaf dat haar dochters klein waren, stond Netty langs de zijlijn. Later toen Babette en Fleur de coaching van jeugdteams op zich namen, kon je Netty ook daar langs de lijn vinden. Haar betrokkenheid was speciaal. Ze was ongelooflijk trots op haar meiden. 


Binnen HV Westland heeft Netty verschillende functies bekleed. Zo is ze een aantal jaren manager geweest van Dames 1. Rond diezelfde tijd aanvaardde Netty ook het penningmeesterschap. Met haar vakmanschap wist Netty voor de vereniging een  toekomstbestendige basis te leggen. Daarnaast werd onder haar penningmeesterschap in samenwerking met SSHVW het derde veld en het nieuwe clubhuis gerealiseerd en werd de mogelijkheid gecreëerd om te komen tot het vervangen van veld 1 en 2. Door de tomeloze inzet, expertise en visie van Netty heeft onze vereniging grote stappen kunnen zetten. 


Als lid van de TC Junioren stopte Netty de laatste jaren haar ziel en zaligheid vooral in het jeugdhockey. HVW’ers die nauw met Netty samenwerkten, roemen haar manier van werken. Oprecht, daadkrachtig, bescheiden en toegewijd zijn woorden die genoemd worden. Netty verstond de kunst om zaken vanuit de achtergrond zo te regelen dat anderen konden excelleren. 


We staan op gepaste wijze stil bij het overlijden van Netty. Dat doen we op twee momenten. Allereerst tijdens de ALV op 11 december. Daarnaast spelen we op 18 januari de traditionele nieuwjaarswedstrijd "Oud tegen Nieuw” speciaal met damesteams. Speelsters die aan Netty warme herinneringen hebben, zullen op het veld staan en met elkaar zullen we op een mooie wijze Netty gedenken.


Nu zijn we bedroefd. Tegelijkertijd zijn we ook erg dankbaar voor alles wat Netty voor onze vereniging heeft gedaan. Netty heeft ons leven en het bestaan van onze vereniging verrijkt. We verliezen een vriendin.


Wij wensen Frank, Babette, Fleur en allen die Netty in het hart dragen veel kracht en liefde toe.


Netty, we gaan je missen.


Maarten van der Starre

Voorzitter


Diana Hofland

SecretarisBijlage: netty kaart az.jpg
Amani Aboobaker, 6-12-2018 @ 19:30:56
Een woord van troost een warme groet wil ik jullie hierbij sturen zodat je weet dat ik aan jullie denk in deze droeve uren. Ik wens jullie  veel kracht en sterkte toe. Amani Aboobaker D6


Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
Quick Links

Agenda
6-5-2019 Trimmers 3 - Pijnacker 3
6-5-2019 Trimmers 2 - Craeyenhout 1
7-5-2019 Nieuwe ledeninfo avond
9-5-2019 Bestuursvergadering
Hele agenda
Hoofdsponsoren