Damesclub
De Damesclub H V Westland is een exclusieve sponsorclub van dames die de hockeyvereniging een warm hart toedraagt. Met de financiële steun van de Damesclub wordt bijgedragen aan het behouden en verhogen van het technische niveau van de junioren van de hockeyvereniging.

In overleg met de Technische Commissie van de vereniging zal er worden geïnvesteerd in hoogwaardige opleidingen voor trainers. Sinds een aantal seizoenen wordt er door de jeugd op hoog niveau gespeeld, zo spelen Jongens B1, C1 en JD1 alle drie in de eerste klasse en spelen ook Meisjes A1, B1, C1 en D1 eerste klasse.

Hockey Vereniging Westland vindt het belangrijk om op hoog niveau te blijven presteren. Door nieuwe trainers op te leiden zal kennis en niveau worden overgedragen aan de jongere spelers. Op die manier wordt er een uitdaging geboden aan spelers en speelsters, en voelen zij zich verbonden met de vereniging. Daarnaast wordt bijgedragen aan het beloningssysteem voor trainers.

Voor de Damesclub zal een aantal keren per jaar een bijeenkomst worden georganiseerd, dat kan variëren in een High Tea/Wine, een bedrijfsbezoek of het uitnodigen van een gastspreker.

De Damesclub HV Westland is een stichting waarvan op 24 september 2012 de akte ter oprichting van de stichting is mede ondertekend door Mr. L. Boellaard, notaris van Westland Partners.

24-8-2017 Startsessies nieuwe seizoen
25-8-2017 Startsessies nieuwe seizoen