Sponsorpakketten 
Hockey Vereniging Westland biedt steeds meer spelers en speelsters van jong tot oud diverse mogelijkheden om de hockeysport te bedrijven c.q. te ondersteunen. In totaal maken zo'n 1000 sporters per week gebruik van de hockeyvelden. 
 
De hockeysport mag zich verheugen op een toenemende populariteit. Bij HVW, de enige hockeyvereniging in het Westland, groeit het ledenaantal al geruime tijd. Om de groei te faciliteren is in 2009 het 3e kunstgrasveld gerealiseerd en in het voorjaar van 2011 is het nieuwe clubhuis in gebruik genomen. In 2014 zijn tenslotte de eerste twee velden vernieuwd. U kunt zich voorstellen dat financiƫle hulp welkom is.
 
Sponsoring en reclame bieden u de mogelijkheid om onze grote en groeiende doelgroep te bereiken. Bovendien steunt u activiteiten in uw regio en de enige hockeyvereniging in het Westland. De mogelijkheden voor (team-)sponsoring en reclame die HVW u en uw bedrijf biedt, is samengevoegd in een brochure die u kunt  opvragen via onderstaand e-mailadres. Graag lichten wij de mogelijkheden mondeling toe!
 
Wij verwelkomen u graag als nieuwe sponsor!
 
Heeft u interesse? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via e-mail [email protected]
  
 


 
Quick Links

Agenda
5-3-2018 Bitjes happen
5-3-2018 Trimmer Westland 2 - Trimmers
5-3-2018 Trimmers Westland 4 - Alphen 3
7-3-2018 Gesprek G-hockey/Vitis
Hele agenda
Hoofdsponsoren