Algemeen | 10-6-2021
Vandaag krijgen alle eindexamen-kandidaten de uitslag van hun eindexamen. Een spannende dag!
Wij feliciteren alvast alle geslaagden! En zij die onverhoopt nog niet geslaagd zijn en wellicht nog een herexamen moeten doen: succes met de
Bestuur | 2-6-2021
Vanaf 5 juni wordt een aantal Corona maatregelen versoepeld. Dan mag ook de sporthoreca onder bepaalde voorwaarden weer open.
Senioren | 28-5-2021
Functie: trainer/coach Dames 2

Word jij de nieuwe trainer/coach van HVWestland D2? Ga jij met dit gemotiveerde team voor het kampioenschap in de reserve 2e klasse?

Bestuur | 21-5-2021
Willem Kauffmann is met ingang van het seizoen 2021-2022 de nieuwe trainer-coach van HV Westland Dames 1.
Bestuur | 20-5-2021
Westport Notarissen steunt Hockey Vereniging Westland door het aangaan van een driejarig sponsorcontract. Notaris Lars Boellaard en HVW-voorzitter Maarten van der Starre zetten daarvoor hun handtekening op maandag 17 mei jl.

Bestuur | 4-5-2021
Ofschoon er langzaam aan licht aan het einde van de corona-tunnel begint te gloren, en de overheid onze maatschappij stap voor stap heropent, hebben we helaas nog steeds te maken met de corona maatregelen.
Senioren | 3-5-2021
Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE
Bestuur | 19-3-2021
Elk jaar doet HVW mee aan de Grote Club Aktie. Dit levert onze vereniging jaarlijks een behoorlijke en onmisbare opbrengst op.
Op zoek naar oudere nieuwsberichten? Ga naar het nieuwsarchief.

Bezoekt u HV Westland? Registreer voor u komt uw bezoek, als lid of bezoeker, zodat wij aan de Corona-richtlijnen rond het maximum aantal bezoekers kunnen voldoen.

U kunt zich registeren op https://www.hvwestland.nl/registratie/Default.asp of door onderstaande QR-code te scannen.

3-7-2021 Jongste Jeugd Dag Funkey en Co
3-7-2021 Jongste Jeugd Dag E en F teams