Funkey
FUN in bewegen staat centraal en is dus de KEY!

Funkey is plezier hebben in bewegen, spelen en leren. Het is een beweegaanbod waarbij looptraining, balvaardigheid en hockey de hoofdrol spelen.
Kinderen zijn spelenderwijs bezig met lopen, rennen, springen maar ook met rollen, werpen, vangen en mikken. Plezier maken en ondertussen de motoriek verbeteren! Er wordt veel aantrekkelijk spelmateriaal gebruikt en de trainingen sluiten zoveel mogelijk aan bij de belevingswereld van het kind.
Op deze manier leren ze op een leuke en veilige manier omgaan met sportief bewegen.

Funkey op HV Westland is er voor jongens en meisjes die in het lopende seizoen vóór 1 oktober 4 of 5 jaar geworden zijn.

Funkey wordt vanaf seizoen 2017-2018 door HV Westland i.s.m. Clinic Sport en Spel Workshops verzorgd op woensdagen van 16.00 tot 17.00 uur. Op woensdag 30-08-2017 starten de Funkey trainingen weer. Voor meer info en aanmelden [email protected]

Sportieve kleding en sportschoenen zijn gewenst.

Zodra de kinderen 6 jaar geworden zijn, kunnen ze in het seizoen daarop doorstromen naar onze vereniging en komen zij in de leeftijdscategorie Puppies.

15-12-2017 HVW Oliebollentoernooi !!
18-12-2017 Algemene Ledenvergadering
8-1-2018 Curus reanimatie + AED