zaterdag 28 mei 2022
11:00 Uit Meisjes 8E3 Berkel Rodenrijs M8E5
13:10 Thuis Meisjes F3 Craeyenhout MF5
Funkey
FUN in bewegen staat centraal en is dus de KEY!

Funkey is plezier hebben in bewegen, spelen en leren. Het is een beweegaanbod waarbij looptraining, balvaardigheid en hockey de hoofdrol spelen. Kinderen zijn spelenderwijs bezig met lopen, rennen, springen maar ook met rollen, werpen, vangen en mikken. Plezier maken en ondertussen de motoriek verbeteren! Er wordt veel aantrekkelijk spelmateriaal gebruikt en de trainingen sluiten zoveel mogelijk aan bij de belevingswereld van het kind.
Op deze manier leren ze op een leuke en veilige manier omgaan met sportief bewegen.

Funkey op HV Westland is er voor jongens en meisjes die in het lopende seizoen vóór 1 oktober 4 of 5 jaar geworden zijn.

Funkey trainingen worden gegeven door Lizzy Avontuur op woensdagen van 16.30 tot 17.30 uur.

Voor meer info en aanmelden [email protected]

Sportieve kleding, sportschoenen en gebitsbeschermer (bitje) zijn gewenst.

Zodra de kinderen 6 jaar geworden zijn, kunnen ze in het seizoen daarop doorstromen naar onze vereniging en komen zij in de leeftijdscategorie Coolkids.

26-5-2022 Hemelvaarts Clinic met Heren 1
6-6-2022 Trimmers 1 - Ypenburg