Naamgever/sponsor voor Regenboogveld gezocht!
12-7-2021  | 

Welke onderneming verbindt haar naam aan het nieuwe Regenboogveld?

 

Staat diversiteit en inclusiviteit bij jouw onderneming hoog in het vaandel? Vind jij het belangrijk dat binnen de sport een veilig sportklimaat is, waarin het voor iedereen mogelijk is om zichzelf te zijn? En wil jij dat met jouw onderneming uitdragen en bij HV Westland ondersteunen? HV Westland is een grote Westlandbreed georiënteerde vereniging en vanuit die hoedanigheid voelen we grote verantwoordelijkheid om bij dit belangrijke maatschappelijke thema een van de voortrekkers binnen Westland te zijn. 

 

Eind van dit jaar wordt ons vierde veld opgeleverd. Dit veld wordt een heel speciaal veld. Niet alleen omdat het wederom een fantastisch waterveld wordt, maar vooral omdat we aan dit veld in beleving de regenboog toevoegen. Het veld wordt natuurlijk groen, maar de inrichting om en rond het veld geeft straks iedereen direct het regenbooggevoel. Een uniek veld in Nederland dat ook ongetwijfeld heel veel exposure zal opleveren en nu al de steun heeft van gemeente Westland, John Blankenstein Foundation, Alliantie Gelijke Spelen 4.0, KNHB en NOC-NSF.

 

We zoeken een naamgever en sponsor voor het Regenboogveld. Maar niet zomaar een naamgever. We zoeken een partner die financieel het veilige sportklimaat op HV Westland ondersteunt, maar die ook actief in samenwerking met HV Westland het beleid uitdraagt, ondersteunt en uitbreidt. 

 

Wat doen we nu al op dit gebied bij HV Westland? We sommen een aantal zaken op:

 

-        Intensieve samenwerking met de John Blankenstein Foundation;

-        Workshops over diversiteit, inclusiviteit en veilig sportklimaat bij de oudere jeugd;

-        Jaarrond de regenboogvlag in top;

-        Ondertekening convenant Sportiviteit en Respect met gemeente Den Haag en zusterhockeyverenigingen in Haaglanden;

-        Een hele actieve commissie Sportiviteit en Respect en aanstelling van twee VCP’s;

-        Blauwe kaart bij de jongste jeugd;

-        Regenboogaanvoerdersband;

 

Wie o wie pakt de handschoen op? Verbindt jouw onderneming zich voor de komende drie jaar aan een veilig sportklimaat voor iedereen en daarmee jouw naam aan het regenboogveld? Voor meer informatie stuur je een mail aan: [email protected] of bel je met Maarten van der Starre: 0641771917.


terug naar vorige scherm
Quick Links

Agenda
14-10-2022 HVW PUBQUIZ
20-10-2022 Bestuursvergadering
30-11-2022 Algemene Ledenvergadering
13-12-2022 Evaluatie barteam zondag
Hele agenda
Hoofdsponsoren