Kloppen jouw gegevens nog?
15-7-2021  | 
Beste leden,

Om jullie te kunnen benaderen, maken wij vaak gebruik van de website en HVW-app, maar ook sturen wij vanuit de vereniging e-mail. Het komt regelmatig voor dat leden aangeven geen mail te hebben ontvangen.

In ons leden administratie systeem staat bij alle leden een (of soms 2) mailadres(sen) zoals ooit opgegeven bij het aanmelden als lid. Dit geldt ook voor andere gegevens zoals het adres. Indien dit wijzigt wordt dit niet altijd doorgegeven aan de ledenadministratie waardoor van veel leden de mail- of huisadressen niet meer actueel zijn.

Wij willen iedereen dan ook vóór de aanvang van het nieuwe seizoen vragen om te controleren of de gegevens die wij van jou hebben nog correct zijn en waar van toepassing te wijzigen. Dit kun je zelf doen via Lisa Team.

  1. ga naar https:www.hvwestland.nl en klik in het rechtermenu op 'Inloggen Lisa Team'.
  2. Of ga direkt naar https://team.lisa-is.nl/login
  3. Vul je lidnummer en wachtwoord in. Weet je dat niet (meer)? Klik dan op de link https://team.lisa-is.nl/Account/ForgetPassword
  4. Klik na inloggen op 'Profiel'. Daar zie je je gegevens (lidnummer, bondsnummer, telefoonnummer, mailadres, adres etc).
  5. Kloppen de gegevens? Mooi!
  6. Kloppen ze niet? Klik dan op 'Bewerk' en wijzig telefoonnummer of mailadres. Het huisadres kan niet gewijzigd worden, als dit niet klopt stuur even een mail naar [email protected] dan kan de ledenadminstratie dit wijzigen.
  7. Wees bereikbaar, mis geen informatie, check je gegevens en wijzig die waar nodig!

En verder nog een laatste tip: gebruik de HVW club-app voor alles rond HVW. Je ziet daar ook de wedstrijden, agenda, nieuws etc. Je kunt deze gewoon downloaden in de Apple- of Google Play store. Zet in de app bij Profiel > Instellingen (het tandwieltje) Push-notificaties aan. Dan mis je geen clubnieuws via welke wij ook bijvoorbeeld aflassingen communiceren.

Dank voor je medewerking!

HV Westland

terug naar vorige scherm
Quick Links

Agenda
14-10-2022 HVW PUBQUIZ
20-10-2022 Bestuursvergadering
30-11-2022 Algemene Ledenvergadering
13-12-2022 Evaluatie barteam zondag
Hele agenda
Hoofdsponsoren