HVW feliciteert CS+ scheidsrechters!
27-9-2022  | 

HVW feliciteert Frits Duindam en Noah Knegt met het behalen van hun CS+ examen!

Bestuur en scheidsrechterscommissie feliciteren Frits Duindam en Noah Knegt met het behalen van hun CS+ examen. De vereniging is trots op hun prestatie en is blij dat de jonge generatie het scheidsrechterskorps van HVW verder kan versterken.

De vereniging roept nog meer junioren en jonge senioren, maar ook ouders op om de scheidsrechterskaart te gaan halen en wedstrijden te fluiten. Het is leuk en uitdagend en maakt dat je inzicht in het hockeyspel groeit, waardoor je er nog meer plezier aan kunt beleven. Dat het soms spannend is, is ook waar, maar uiteindelijk krijg je er veel voor terug en je helpt je vereniging om het spelen van wedstrijden mogelijk te maken en houden. Want zonder scheids geen hockey!

Daarom roepen we iedereen op om zijn Club Scheidsrechterkaart of Club Scheidsrechter+ kaart te halen. Voor meer informatie kunnen jullie terecht bij de scheidsrechtercommissie of via de KNHB:

https://www.knhb.nl/kenniscentrum/scheidsrechters/clubscheidsrechters

https://www.knhb.nl/kenniscentrum/opleiding/cs-clubscheidsrechter-plus

Heb je interesse? Neem dan contact op met ons arbitrage opleidingsteam Marcel Vijverberg en/of Ferry van der Pal via [email protected]



terug naar vorige scherm












Quick Links

Agenda
14-5-2024 lustrum
15-5-2024 TC Junioren Vergadering
22-5-2024 Commissie Tophockey
24-5-2024 Clinic Herman Broerenschool
Hele agenda
Hoofdsponsoren