zaterdag 28 mei 2022
11:00 Uit Meisjes 8E3 Berkel Rodenrijs Berkel-Rodenrijs M8E5
Fithockey
Bewegen voor senioren bij Hockey vereniging Westland
Speciaal voor ouderen die graag meer in de buitenlucht willen bewegen, kun je op Hockeyvereniging Westland terecht voor een sportieve activiteit: Fithockey!
Voor wie is Fithockey bedoeld?
Fithockey is aantrekkelijk voor mensen vanaf 55 jaar die graag, door te bewegen, gezond willen blijven.
Voor Fithockey hoef je totaal niet bekend te zijn met de hockeysport.
Fithockey wordt gespeeld met heren en dames door elkaar.
Hetis een ongevaarlijk spel dat door iedereen heel snel kan worden aangeleerd.
Met een zachte stick en een zachte bal zijn we buiten op een kunstgrasveld lekker actief.
En waar het vooral om gaat: we zijn met een gezellige groep mensen op een gezonde manier buiten aan het sporten.
Elke maandag wordt er Fithockey gespeeld van half 2 tot 3 uur. Na afloop wordt er met elkaar thee gedronken in het clubhuis.

Kennismaken met deze vorm van bewegen kan elke maandag. Er worden eerst wat eenvoudige oefeningen gedaan met stick en bal om met het materiaal kennis te maken. Een ieder bepaalt zelf hoe fanatiek hij of zij is. Je voelt zelf het beste aan wat je lichaam kan en we houden rekening met elkaar. Fithockey klinkt misschien heftig maar is het niet!

Ervaar het zelf en meld je aan bij Conny van Duijn via [email protected]

26-5-2022 Hemelvaarts Clinic met Heren 1