G hockey
TOPPERS VAN HV WESTLAND

Volg ze op Twitter @HVW_toppers

De leden die bij onze Toppers spelen en / of trainen hebben motorisch, sociaal emotioneel en / of cognitief extra aandacht nodig, zij hebben meer moeite om aansluiting te vinden in een regulier hockeyteam. Omdat wij per 3 deelnemers 1 trainer hebben staan, kan er wel voldoende individuele aandacht worden gegeven.

Elke woensdag kan er vrijblijvend worden meegetraind om kennis te maken met hockey. Een stick kan je lenen van de vereniging, zelf moet je zorgen voor sportkleding en goed sportschoeisel. Na ca. 3 keer meetrainen kun je bepalen of hockey jouw sport is en kan je lid worden.

Voor G-hockey betaal je eenmalig inschrijfgeld van € 40,- euro en de contributie is € 145,- per seizoen. Dit is ongeacht of je alleen traint of ook mee doet aan competitiewedstrijden. Voor alle G-hockeyers is er dus één bedrag.

Als uw kind kennis wil maken met de sport hockey, graag aanmelden via [email protected] Vermeld de naam van uw zoon of dochter, geboortedatum en telefoonnummer.

24-8-2017 Startsessies nieuwe seizoen
25-8-2017 Startsessies nieuwe seizoen