Trimhockey

Wie zijn we en wat willen we?

De trimmers van HV Westland zijn een enthousiaste en gedreven club hockeyers (M/V) van 30 jaar en ouder met verschillend spelniveau die met veel plezier naar trainingen en wedstrijden komen. Er heerst een goede teamspirit op het veld, maar er is ook sprake van een duidelijke gezamenlijke verantwoordelijkheid naast het veld. Lol in het hockeyen en met elkaar staat voorop, onafhankelijk van het niveau van de verschillende teamleden.

Wedstrijden en trainingen worden professioneel georganiseerd, waarbij meerdere mensen van zowel binnen als buiten het team betrokken worden. Er is aandacht voor ontwikkeling, zowel op individueel- als op teamniveau. Kortom, het trimhockey van HV Westland staat voor Binden, Boeien en Groeien!

We trainen 1 x per week op maandag van 20.30 u. tot 22.00. Tevens bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de trimmers competitie. Deze competitie is ook op maandagavond en incidenteel op een andere avond.

Voor het seizoen 2016-2017 zijn er namens HVW 3 Trimmersteams ingeschreven voor de competitie.

In september starten we weer met een nieuwe groep.

Mocht u belangstelling hebben om te gaan spelen bij de trimmers of wilt u meer informatie, stuur dan een mail naar Marlène Doorneveld [email protected].

2-7-2017 BBQ voor alle vrijwilligers va
29-8-2017 Coach-avond juniorenteams