Trimhockey 

 

 

Wie zijn we en wat willen we?

De trimmers van HV Westland zijn een enthousiaste en gedreven club hockeyers (M/V) van 30 jaar en ouder met verschillend spelniveau die met veel plezier naar trainingen en wedstrijden komen. Er heerst een goede teamspirit op het veld, maar er is ook sprake van een duidelijke gezamenlijke verantwoordelijkheid naast het veld. Lol in het hockeyen en met elkaar staat voorop, onafhankelijk van het niveau van de verschillende teamleden.

Wedstrijden en trainingen worden professioneel georganiseerd, waarbij meerdere mensen van zowel binnen als buiten het team betrokken worden. Er is aandacht voor ontwikkeling, zowel op individueel- als op teamniveau. Kortom, het trimhockey van HV Westland staat voor Binden, Boeien en Groeien!

We trainen 1 x per week op maandag van 20.30 uur tot 22.00 uur.  Tevens bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de trimmers competitie. Deze competitie is ook op maandagavond en incidenteel op een andere avond.


Voor het seizoen 2017-2018 zijn er namens HVW 4 Trimmersteams ingeschreven voor de competitie.

Op 28 augustus starten we weer met een nieuwe groep.

Mocht u belangstelling hebben om te gaan spelen bij de trimmers of wilt u meer informatie, stuur dan een mail naar Marlène Doorneveld [email protected].

 


 
    

 
 
 
 
 
Quick Links

Agenda
5-3-2018 Bitjes happen
5-3-2018 Trimmer Westland 2 - Trimmers
5-3-2018 Trimmers Westland 4 - Alphen 3
7-3-2018 Gesprek G-hockey/Vitis
Hele agenda
Hoofdsponsoren