zaterdag 27 oktober 2018
12:30 Thuis Meisjes B6 Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh MB3
Trimhockey

De trimmers van HV Westland zijn een enthousiaste en gedreven club hockeyers (M/V) van 30 jaar en ouder met verschillend spelniveau die met veel plezier naar trainingen en wedstrijden komen. Er heerst een goede teamspirit op het veld, maar er is ook sprake van een duidelijke gezamenlijke verantwoordelijkheid naast het veld. Lol in het hockeyen en met elkaar staat voorop, onafhankelijk van het niveau van de verschillende teamleden.

Wedstrijden en trainingen worden professioneel georganiseerd. Er is aandacht voor ontwikkeling, zowel op individueel- als op teamniveau. Kortom, het trimhockey van HV Westland staat voor Binden, Boeien en Groeien!

We trainen 1 x per week op maandag van 20.30 uur tot 22.00 uur.  Tevens bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de trimmers competitie. Deze competitie is ook op maandagavond en incidenteel op een andere avond.

In seizoen 2018-2019 spelen er 4 trimmersteams van HVWestland in de Haaglandencompetitie op verschillende niveaus.

Op dit moment is er nog een enkel plekje beschikbaar in de teams.

Mocht je belangstelling hebben om te gaan spelen bij de trimmers of wil je nog meer informatie, neem dan contact op met de trimcoördinator Marlène Doorneveld.

Email       : [email protected]

Mobiel    : 06-13265184